Dzisiaj dzień pieczenia ciasta – Zebra. To
moje pierwsze wykonanie i jak podejrzewam paski nie do końca powinny układać
się właśnie w ten sposób ;) Zebra kojarzy mi się raczej z zestawionymi na
przemian jasnymi i ciemnymi paskami, a tutaj jest lekki mix. Zatem przyjmijmy,
że jest to jedna z odmian tego popularnego ciasta. Cieszę się, bo przypadkowi
smakosze stwierdzili, że w smaku jest bardzo dobra ;)
Friday, March 23, 2012
Zebra
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
:) ja dziś piekłam jabłecznik z budyniem :) ale Twoje też pychowe :D
ReplyDeleteJeej, dziewczyny, kusicie pysznościami:))
ReplyDeleteJak ja dawno nie jadłam tego ciasta, kompletnie o nim zapomniałam!
ReplyDeleteSuper, ale bym zjadła tak ładnie wygląda ...
ReplyDeleteDziękuję za pomysł na niedzielę :D
ReplyDeleteWow wygląda znakomicie! Na pewno tak też smakuje... :)
ReplyDeleteAsia z http://moj-lifestyle.blogspot.com/
Looks so good! I feel like baking a cake now... xo
ReplyDeletechętnie schrupałabym takie ciacho:)
ReplyDeletei dołączam do obserwatorów:)
ReplyDeleteWygląda super ale szkoda że nie mogę spróbować :)
ReplyDeleteLove it!
ReplyDeletexoxo
Linda from www.moonon.com
tak, taka odmiana i tego trzeba się trzymać :)
ReplyDeleteswoją droga zjadłabym jakieś ciacho :D
Pysznie wyglądaja Twoje wypieki;)
ReplyDeleteZawsze w dzieciństwie mama nam piekła Zebre:)
Obserwuje i pozdrawiam serdecznie:)
uwielbiam zebre, tez ja pieke, zebre z coca-cola :)
ReplyDelete